Под наем Склад, Jelgava, Jelgava, Латвия, Kr.Barona street 40

Под наем - Cod. 25529

  • Типология: Склад
  • Област: 3300 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: ground floor

Търговски имот под наем / продажба в центъра на град Jelgavas. Идеален за производство / склад purpose.Office пространство е на разположение в непосредствена близост до склада / производствен обект.

ЗАЩО ЛАТВИЯ
Латвия, се намира в самото сърце на икономически и културно оживен Nordic-Балтийския регион, основните конкурентни предимства: Корпоративен данък отстъпка за мащабни инвестиционни проекти - 25% за инвестиция от порядъка на около 10 EUR - 49.8M, и 15% за предприемачи, чиято първоначална дългосрочни инвестиции надвишава 49,8 милиона EUR. Четири специални икономически зони, три от които се намират в свободна от лед пристанища, предлагат атрактивни данъчни отстъпки и функция като логистични центрове за фирми, за да стигнат до пазарите по целия свят.

Латвия има три без лед пристанища значими за региона на Балтийско море; Обща железопътна (1 520 mm) инфраструктура със страните от ОНД, прости потребителски процедури и железопътната документация позволяват Латвия да бъдат свързани с Далечния Изток и Азия чрез Транссибирската железница; Латвия има на видно място върху New Път на коприната, свързващ Китай с партньорите от ЕС и търговия в Северна Америка.

Рига е най-големият град в балтийските държави и вторият по големина в цяла Северна Европа, като предлага по-добър достъп до талант и различни други ползи; Международно летище Рига обслужва два пъти повече пътници като Талин и Вилнюс международни летища комбинирани.

Латвия също е лидер сред страните от ЕС по отношение на заплатите, коригирано производителността на труда (добавена Евростат, стойност, разделена на разходите за персонал), а оттам и за всяко евро, в Латвия предприятия печелят по-високи печалби, отколкото в почти всички другите страни от ЕС. В сравнение с други страни от ЕС и ЕАСТ Латвия е класирана № 11 в сумарната данъчна ставка с 35.9% (което е по-ниска, отколкото във Финландия и на ЕС, така и на световно средно).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB