За продажба По-голям от петстаен, Riga, Рига, Латвия, Ausekla 4

За продажба - Cod. 36254

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 328 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2

Къщата се намира в сърцето на района на посланика на Рига.
Размер: 328 м2
Стаи: 7
Етаж: 2/7
Цена: 1,250,000 EUR

Апартамент с наемател (дипломатически консул) с възможност да продължи договора за наем. Месечният наем от наемателя е 4,680 EUR плюс комунални услуги и обслужване. При покупката всички права и право на собственост по отношение на договора за наем ще бъдат прехвърлени на вас, ако желаете.

Покупката на този апартамент е отлична инвестиция на пазара на недвижими имоти в Централна и Източна Европа, тъй като вече имате възможност да продължите да сключвате сигурно споразумение за наем с престижен наемател или да използвате имота за собствени жилищни или търговски вили нуждае.

Висококачествен интериорен дизайн, който съчетава ар нуво елементи от края на 19-ти век със съвременно докосване. Пълно покритие, кухня с уреди, вградени мебели, завеси, елементи на дизайн по стените и тавана, развлекателни технологии.

разходи:
Обслужване: 1,25 EUR Жилищна застраховка (320 EUR годишно) Данък върху имота приблизително. 600 евро годишно

Комплексът включва елегантна и напълно реставрирана историческа сграда, създадена от известния европейски архитект Рудолф Цирвиц - образец на известния Арт Нуво в Рига и отличен пример за градското развитие на Рига в елитен жилищен район в началото на XIX и XX в.

Александра Апартмънтс предлага високо ниво на обслужване с нуждите на клиентите с високи нетни разходи: денонощна охрана, професионална консиерж услуга, 24-часов румсървис, VIP-трансфер, Valet Parking, автоматизиран паркинг на три нива (единственият в Латвия), дневна, лоби бар, сауна и ГММ, както и отделни стаи в комплекса, които могат да бъдат използвани за срещи, събития и тържества.

Имотът е собственост на собственика. В процеса на покупка няма да участват агенти, брокери или посредници. Не са включени скрити такси.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB