За продажба Други (жилищни имоти), Ventspils, Ventspils, Латвия, Zotiņu iela 6

За продажба - Cod. 24440

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 202 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 2

Продажба на къща за гости. Начало обща площ от 202 кв.м. Къщата разполага с 4 апартамента (2-3 ist.) - 34.65 кв.м, 55.97 кв.м, 50.05 кв.м и 40.58 кв.м. Площ на парцела - 328 кв. М, възможно е и от съседите за обратно изкупуване на допълнителен дял от земята 300 кв.м. Къщата за гости се намира в историческата част на Ventspils Ostgals, само на 5 мин. ходи от най-популярните туристически дестинации. Син флаг плаж, плаж воден парк, Seaside Park, детски парк, и Pier Театър дом "Sea Gate". Малко по-нататък, 2 километра, разположени в центъра на града, на Олимпийския център Вентспилс вода приключенски парк, увеселителен и спа комплекс, Вентспилс Приключенски парк и музей на открито. Районът хранителни магазини, kafeijnīcas и пицария.

Къщата за гости се работи през цялата година и могат да се настанят 18 души по едно и също време. Продавай с цялото оборудване, обзавеждане и всички други инвентаризация, че неговите дейности ще бъдат прекратени. Website и електронни писма ще бъдат прехвърлени на новия собственик. Резервация на месечна база, е просто да продължим да работим и да се развива. Готови за бизнес.
Къщата е с централно отопление (брикети и дърва за огрев), котелът се намира в непосредствена близост до сградата. Четири плевни. Цялата къща е с нова дограма, чисти, обновени стаи, опъната окабеляване, гр вода и канализация, вода котел комбиниран. Ограден двор, двор вход към кода. Павираните двор с малък тревата и подробности Stone.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB