За продажба Вила, Saulkrasti, Riga District, Латвия, Saulkrasti

За продажба - Cod. 35544

  • Типология: Вила
  • Област: 4800 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Нов проект от 2019 г
Апартаменти в близост до морето
1. Резиденцията на селото, архитектурата му дава пример за модерни сгради в Латвия - всеки сантиметър в сградата е планиран внимателно, за да балансира естетическото удоволствие с функционалност, като се съсредоточи върху личния комфорт като приоритет. Градината и територията заемат площ от 4800 м2 и са специално проектирани да се интегрират в околния пейзаж. Жилищната площ заедно с терасите заемат 446 кв. М. Дизайнът включва нестандартни решения, поради което всеки детайл е индивидуално планиран. Къщата е оборудвана с най-съвременни технологии. На първия етаж има фитнес зала, хол с камина и лоби с тоалетна, свързани с кухнята чрез прозрачен стенен аквариум. Има СПА зона с басейн, сауна, хидромасажна вана и дъждовен душ за най-добро благополучие. Има отделна тоалетна и душ, както и специално оборудвана кухня с трапезария, зимна градина и техническо помещение. На втория етаж има три спални с тоалетна и душ от северната страна. Голямата спалня е разположена в южното крило, като отделна стая, която служи като килер и променяща се зона, осигурява достъп до самостоятелна баня. Банята е оборудвана с голяма, по поръчка баня с изглед към градината, дъждовния душ и комуналните услуги. Към спалнята има офис.
интериор
Модерният интериор се отличава с леко аскетичен стил с "първокласно обзавеждане". Специално внимание е отделено на осветлението на сградата, поради което някои от помещенията, като "зимна градина", са изцяло изработени от стъкло, интегрирайки дори стъклена покривна конструкция. От южната страна 80% от стените са изработени от стъкло; втория офис и басейна са изцяло остъклени. В същото време отоплението и комфортът се осигуряват от висококачествени стъклени прозорци с подово отопление. На таваните на басейна, кухнята и всекидневната има огромни залепени дървени конструкции.
Всекидневната е отделена от зимната градина с камина, която позволява едновременно да гледате пламъците на пламъците и да се наслаждавате на свободното си дух, като наблюдавате звездното небе през стъкления таван на зимната градина.
Зимната градина е отделна история - от факта, че нейните стени и покрив са изработени от стъкло, а също е издигнат на 1 метър от земята, създавайки особено въздушна атмосфера за натрупване на енергия, наслаждавайки се на пейзажа или просто четене на добра книга.
СПА зоната заслужава и специална история - водната повърхност на басейна съвпада с пода и тъй като нивото на пода е специално проектирано по-ниско, отколкото в останалата част от сградата, то се слива с външната повърхност на тревата. Целият изглед е грандиозен - подът, водата и моравата зад стъклените стени се сливат на едно цяло ниво.
В гореща вана е проектиран по поръчка с мозаечни плочки завършване, която продължава в сауна в същия стил и останалата част от интериора.
Фоайето е свързано с кухнята и всекидневната чрез дизайнерска аквариумна стена, която същевременно осигурява естетическо удоволствие, успокояващо усещане и взаимодействие между светлината и водата.

Интериорът на 2-рия етаж е топъл и уютен. Висококачественият дъбов паркет осигурява емоционална топлина. Плъзгащите се дървени врати допълват елементи от стените, създадени от най-добрите латвийски художници.
Основната спалня или спалнята на собственика е проектирана според най-високите стандарти - тя е разположена над цялото южно крило, с големи прозорци и широки прозоречни первази, за да се насладите на красивата природа на открито. Има работен офис с отделен вход в единия край на спалнята и огромен дрешник в другия край, който осигурява достъп до основната баня. Тя е завършена от камък и стъкло с дървени декорации. Двойна каменна мивка е по поръчка; showerarea е специално проектирано и с дъждовен душ, интегриран в тавана. Банята е разположена така, че да позволява 180 ° изглед на територията, докато се накисва в нея, и като цяло това описание обхваща само малка част от усещанията, осигурени от интериора на Вила.

Качество и технологии
Всички интегрирани технологии и параметри надхвърлят строителните стандарти на Европейския съюз. Автоматично отваряне на порта и пешеходна врата Интерком връзката към 1-ия и 2-рия етаж на сградата е само малка част от приложените технологии. Пожарна аларма е инсталирана в цялата сграда. Алармената система за сигурност осигурява безопасност както в сградата, така и в територията. Комфортът се осигурява от автоматичен климатичен контрол, който включва системи за енергоспестяване и топлоизолация. Персонализиран дизайн е приложен към капака на басейна и неговия механизъм за автоматично затваряне, който е скрит в стената на басейна под нивото на водата. Тъй като сградата разполага с технологии, отговарящи на най-високите строителни стандарти, тя се оценява сред световните проекти на клас Premium.

Територия и инфраструктура
Територията се намира между две села - Skulte и Zvejniekciems. През 1967 г. Звезниекчиемс граничи с град Саулкрасти. Камъкът "1. Село Резиденция "служи като доказателство за този съюз. Това е крайъгълен камък, който символизира и напомня за тесни връзки между тези села.
Има тераси от южната страна на 1-во ниво, защитени от вятър и слънчеви бани през целия ден. Огромна градина се простира наоколо, като се запазват борови дървета и скални купчини.
Северната страна е проектирана като входна, достъпна и полезна зона, поддържана според най-високите стандарти за озеленяване. Околната инфраструктура осигурява усещане за спокойствие и енергичност - борови гори, чист въздух и море с дървени пътеки в района на дюните. Курортният град Saulkrasti предлага и други дейности в близките магазини, кафенета и места за отдих. Има спирка на обществения транспорт на 200 метра, училище и магазини на 900 метра. Има и нов, осигурен стадион с различни атлетични възможности, кънки и колоездачни рампи, писти, детска площадка и т.н. на 800 метра. Стадионът предлага различни уроци с треньори. Има училище за изкуства и музика на Vidzeme Jūrmala на около 2 километра. Клубната къща Zvejniekciems е само на 1 километър. В Саулкрасти има общински и частни детски градини. VIA Baltic магистрала осигурява бърз достъп до Рига само за 40 минути.
3 причини, поради които: 1. Резиденцията на селото е най-доброто в Латвия
1. Стилът и индивидуалността, които дизайнерите са развили в продължение на 2 години на внимателна работа, осигуряват хармония на усещанията, което се отразява във философията на Вилата - сила и енергия;
2. Името - "1. Село резиденция "не е просто име; това означава главно комфорт, стил, престиж и разузнаване, които проникват в това свойство;
3. Съвременна архитектурна извадка с уникален интериорен дизайн, допълнена с италиански мебели.
Местоположение и инфраструктура на района
Имотът се намира в град Саулкрасти, ул. Ив. 2, LV-2161 под името "Jūrsili". Областта получава това име, за да символизира близките морски и борови щандове, които обграждат цялата територия. Общата площ е 4800 м2. Вила се намира на първа линия на района на брега на морето. В момента се извършва активно строителство в "Jūrsili", което води до подобрена инфраструктура и в съседните територии. Пътят към морето води през красива, добре поддържана борова гора, над дюните с дървени пътеки и специално инсталирани места за отдих. Географското разположение е безупречно - само на 45 километра от Рига, което означава около 40 минути път с кола от новата магистрала VIA Baltic. Близо до столицата, в същото време можете да се насладите на спокойствие и красива природа в близост до морето.

Допълнителна информация
По желание на собствениците могат да бъдат изпълнени по индивидуално споразумение. Топ "Премиум" клас пребиваване за цената на един добър апартамент ще бъде безценна инвестиция. През 2019 г. градът Saulkrasti ще построи и обнови прилежащите улици и инфраструктура. Интериорът може да бъде специално проектиран в съответствие с предпочитанията на собствениците, за да отрази техния специален стил и личност. При поискване ще предоставим подови оформления и всякаква друга информация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB