За продажба Земеделска земя, Riga, Рига, Латвия, Rītausmas iela 23

За продажба - Cod. 25249

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 10000 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Компанията е водеща индустриална Pishe проектиране и строителство на Латвия. Ние проектира и изгради сгради, складове, фабрики, магазини, офиси, спортни съоръжения и селскостопански обекти на структурната метал.

"Design Билд" - ние проектиране и изграждане цяло. Фази Проектантски се припокриват, и поради това е възможно да се намалят рисковете от проекта на клиента и да се ускори изпълнението на проекта.

Фирмата работи инженери и архитекти, така - до пълно процеса на прилагане на координацията и проект, се извършва с максимална точност.

Бързи utformnings и строителни срокове - Piche проект архитектура и инженерни съоръжения в 3D среда и е специализирана в правилната промишлена сграда проектирането и строителството, като се гарантира най-бързата структура на проекта.

Еврокод - Изчисляване на безопасността, че ние, за разлика от други латвийски компании използват в продължение на 3 години, и който предвижда цялостен подход за изграждането на проектиране и изграждане на решения.
  Нашите сгради могат да бъдат закупени не само за по-добра цена, но те също са по-безопасни. Концепции за сигурност Eirocode включват:
1) Използването на материали и анализ на производството съгласно строгите стандарти EN;
2) Контрол на качеството и тестване на произведените структури;
3) По-високите коефициенти за безопасност на материалите;
4) Увеличаване на фактор за безопасност на товара за товарни комбинации;
5) на високите изисквания за качество на сглобяване метална конструкция.
Еврокод - 10 европейски стандарт серия осигурява изчисление на сигурността и общ подход към проектирането на сгради и съоръжения.

Ние работим с нашите строители и рядко използват услугите на подизпълнители. Той служи като основната причина, че можем да постигнем по-добри цени от нашите конкуренти.

Материалите са закупени директно от производителите в големи количества, главно поради работят по годишни договори и грамоти част от фабриката работят изключително на нашия олово.

За да се гарантира отлични резултати при заваряване, което правим за контрол на качеството на шев и инспекцията. С нашето оборудване, ние извършваме измервания за опаковане на почвата, за да се гарантира качеството на подготовката на почвата под основите и подовете. Преди и след всяка фаза на строителни сертифицирани инспектори правят измервания на структури.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB